Please note that all of these photographs are from actual kitchens that we have designed and installed, as opposed to library photos from a manufacturer

Mr & Mrs R - Thakeham

An extension to double the size of the existing kitchen and maximise natural light gave way to this lovely kitchen. We cleverly hid a pillar in the overmantle to make it a feature, rather than an obstacle and added a large island for socialising. We supplied the tiles, both inside and out, as well as designing the lighting. The utility room didn't escape our attention and we fitted a tall utility cupboard, butler's sink and housed the boiler in a removable cupboard

Mr & Mrs K - Storrington

We spent some time over the summer transforming the ground floor of this house into a really social space, by removing two walls, carrying out structural steelwork, installing a new heating system, new flooring, new wiring and at the end a lovely new bespoke kitchen. The first two shots are the house prior to us re-designing it, with the other photos showing the end result.

Vanderbilt Homes - Weybridge

We won a pitch for 6 kitchens for an exclusive development of 6 townhouses, in Weybridge. The design made the most of the height of the kitchen/family room using tall cabinetry, along with a large island made it a really social family space.

Mr and Mrs W - West Chiltington

The brief here was to design a kitchen that afforded plenty of workspace and storage, whilst still being a great space to socialise and entertain

Mr and Mrs H - Nutbourne

Their kitchen was a rectangular shape with food storage an cooking all on one side and work surface and the large dresser on the other. Light colours and our lighting design maintained a light and airy feel

Mr and Mrs B - West Chiltington

The brief here was to design a kitchen that provided a lot of low down storage space in an organised way, as well as providing somewhere to sit for a meal and/or a read of the paper!

Mr and Mrs M - Walberton

The brief here was to design a kitchen that linked the extension to the existing kitchen, whilst improving storage and preparation space